Velkommen

Lækker lejlighed med tagterrasse udlejes


Arkitektur i harmoni med omgivelserne.

Arkitektur i harmoni med omgivelserne.

Velkommen til en lille drøm - velkommen til Punta Prima ved en af Spaniens smukkeste kyststrækninger Costa Blanca.

Denne hjemmeside repræsenterer en fantastisk mulighed for at holde ferie i Spanien, uden at skulle give afkald på luksus, privatliv og hjemlig hygge.

I Punta Prima, Panorama Park, venter en penthouselejlighed med alt hvad hjertet begærer, beliggende kun 50 meter til swimmingpoolen, 350 meter fra en af de mere end 4 strande, der ligger i gåafstand fra bebyggelsen.

Tag en hyggelig gåtur rundt i de smukke omgivelser.

Tag en hyggelig gåtur rundt i de smukke omgivelser.

Haven er en oplevelse i sig selv at gå rundt i – dag som aften – og hele området er smukt dekoreret med en spændende samling af eksotiske planter og palmer. Al denne skønhed, kun et par kilometer fra den hyggelige, men også pulserende by, Torrevieja, der gennem de senere år har vokset sig stor, og som byder på mange aktiviteterog oplevelser – herunder et lille sommer tivoli, handel fra boder og spansk musik fra de mange restauranter. Ta’ ind og sæt jer på "Ramblaen", og nyd livet i byen sammen med spanierne, der altid ser ud til at have tid til at hygge med familie og venner. Tag evt. bussen ind og en taxa hjem, eller ring efter en Taxa fra lejligheden, der ligger telefonnumre på en chauffør der taler dansk.

Efter bylivet, er en drink og en snack på den store tagterrasse – med en fantastisk udsigt over området og Middelhavet – lige det man trænger til. Det giver blikket fred og sjælen ro.

Tag afsted på en romantisk ferie eller tag ungerne med - tag afsted med dine venner eller kollegaer - lejligheden og ikke mindst lokaliteten, understøtter mange spændende muligheder for at få et tiltrængt afbræk fra hverdagen.

Alt dette kan blive din næste store oplevelse for samme pris som et billigt hotel..

Hvad venter du på?


Tak for opmærksomheden og god fornøjelse!
Sven & Anne-Lise Heidelberg