Oplevelser

Lidt om det man kan opleve...


La Zenia Boulevard - et skønt shoppingcenter.

La Zenia Boulevard - et skønt shoppingcenter.

Hele 8 store, smukke og udfordrende golfbaner "lige om hjørnet" venter på den nye Tiger Woods.

Bare 5 minutters kørsel fra Punta Prima  har du over hundrede caféer, restauranter og natklubber at vælge mellem.

Nyd frisklavet spansk is eller en forfriskende smoothie af frugter og andre lokale råvarere på et af de mange "gelaterias" eller/og nap en velsmagende cocktail på strandpromenaden og nyd udsigten ud over middelhavet og betragt kulturlivet og de lokale på spadsértur.

Der skal is til - masser af is!

Der skal is til - masser af is!

Byen byder også på masser af underholdning for ungerne - hvad med en tur i det populære vandland en aften i det oftest opsatte "Tivoli" ved "Ramblaen" eller lidt ræs i Go-Cart og et slag airhockey, pool eller minigolf for at finde den ultimative vinder af dagen?

Eller hvad med en tur til Alicante (ca. 40 min. i bil) - hvor der er et forrygende shopping, kultur og ikke mindst natteliv?.

Er man til de lidt længere ture, er Benidorm kun 1 time væk, her er der vandland og andet sjov for børnene, og små fiskerbyer ligger som perler på en snor. Stop f.eks. op i Altea og se den gamle kirke, eller nyd Villajoyosa smukke og charmerende gamle og mangefarvede fiskerbygninger, der ligger helt ned til den lækre sandstrand.

Villajoyosa - en perle ved havet og et lille paradis for enhver fotograf.

Villajoyosa - en perle ved havet og et lille paradis for enhver fotograf.

Du bør også holde øje med diverse lokale festivaler. Klik evt. her for mere information.

Charter en båd med gennemsigtig bund eller/og find dykkermasken, snorkel og svømmefødder frem og oplev de farverige fisk, muslinger og blæksprutter på nært hold.

Hold øje med Torreviejas store bestand af lyserøde Flamingoer ved saltsøerne på begge sider af hovedvejen til og fra Torrevieja og Alicante!

Besøg øen Tabarca eller lej en bil og tag en tur op i bjergene. Eller tag et smut til Europas største palmeskov i det subtropiske område Elx.

Man kan også tage en tur til La Mata søerne, og få et mudderbad, anbefalet af læger verden over, for sin helbredende virkning, bl.a. i forbindelse med visse hjerte sygdomme - hvis man er til en økologisk oplevelse.

Her kan du se meget mere om hvilke muligheder der forefindes i og omkring Torrevieja og omegn.

En ting er helt sikkert - du kommer ikke til at kede dig, med mindre det er det du har lyst til!

Detalje fra Villajoyosa.

Detalje fra Villajoyosa.