Booking

Lidt om priser og booking...


Køl af ved poolen i den smukke gårdhave.

Køl af ved poolen i den smukke gårdhave.

Priserne for leje er yderst rimelige og er afhængig af den officielle spanske sæson i området.

Priserne ligger på mellem henholdsvis kr. 2.000,- og kr. 4.750,- pr. uge for den første uge. Der er rabat på de følgende uger. Hertil kommer en obligatorisk slutrengøring. Læse mere om priser og rengøring nedenfor.

I forbindelse med lejeaftalens indgåelse, betales der et depositum på 25 pct. af lejen, dog minimum kr. 1.000,-. Først når depositummet er modtaget, vil lejeperioden være bindende for begge parter.

Når acontobeløbet er indgået på vores bankkonto, vil der blive fremsendt informationsmateriale, så I er velforberedte på ferien, samt besvare de spørgsmål andre lejere har stillet til os gennem de over 10 år, vi har haft vores lejlighed.

Desuden vil vi beskrive muligheder for udflugter, restauranter i området – for blot at nævne noget af det der vil fremgå af informationsmaterialet. Det er op til jer selv om I ønsker at sætte jer ind i informationsmaterialet, men vi forventer f.eks. I har læst, hvordan I tænder videoen, inden I ringer hjem til os sent om natten...

Restlejen betales seneste 8 uger før lejeperiodens start.

Forfaldne beløb vil ikke blive refunderet, men skal søges refunderet via jeres rejseforsikring. (Det er prøvet nogle gange, og det fungerede fint).


1/11-15/3 1. uge kr. 2.000,- - 2. uge og følgende uger kr. 1.750,-

16/3-15/6 - 1. uge kr. 3.000,- - 2. uge og følgende uger kr. 2.500,-

16/6-15/9 - 1. uge kr. 4.750,- - 2. uge og følgende uger kr. 4.250,-

16/9-30/10 - 1. uge kr. 3.500,- - 2. uge og følgende uger kr. 3.000,-

 

Ved langtidsleje i vintersæsonerne (3 måneder og derover), er prisen pr. måned 7.000. Hele beløbet forfalder ved aftalens indgåelse. Den obligatoriske slutrengøring gælder også her. Lejligheden kan ikke langtidsudlejes hen over nytåret (omkring 26. december til 7. januar), men der kan indgås specielle aftaler om, at en langtidsudlejning kan fortsætte efter denne periode. 

Udlejningsperioden går normalt fra ankomstsdagen kl. 13.00 til afrejsedagen kl. 10.00 – og ankomst og afrejse kan foretages på alle ugens dage. Andet kan aftales, afhængigt af anden udlejning.

Løse dage beregnes som 20 pct. af den ugentlige leje, min. 3 dage. Løse dage efter den første uge, beregnes som 1/7 pr. dag af første uges pris, og efter 2. uger, beregnes den med 1/7 af prisen for ”2. og følgendes uger”.

Prisen er ved ankomst og afrejse på hverdage kr. 500 og ved afrejse/ankomst i weekenden – hvis rengøringen er nødvendig pga. skiftedagen falder i weekenden – kr. 600 (det sker meget sjældent). Prisen inkluderer – ud over slutrengøring – leje og vask af sengelinned og håndklæder mv. (ikke håndklæder til brug ved poolen og stranden). 

Ved slutrengøring forstås almindelig rengøring, idet vi forventer at vore lejere løbende holder rent omkring sig. Køleskabet skal være rengjort af lejeren selv, og tømt for fordærvelige varer. Opvaskemaskinen skal være tømt, eller sat i gang, så rengøringen blot skal sætte den rene opvask på plads.

Det er muligt at bestille ekstra rengøring (f.eks. hver uge). Prisen er 10 euro pr. time (minimum 2 ½ time)


HUSORDEN


I kan nu begynde at glæde jer til en dejlig ferie på Costa Blanca, i en skøn lejlighed, der er beliggende på 4. sal med en fantastisk udsigt – ikke mindst fra tagterrassen (5. sal).

Når I ankommer til lejligheden, vil der ligge der øl, sodavand og en flaske hvidvin/rosevin, som I kan sætte jer op på tagterrassen og nyde, inden I begynder at pakke ud, eller begynder at udforske området. I skal selvfølgelig huske at lægge en ny forsyning til de næste der kommer, så de også kan begynde ferie på denne afslappede måde.

Velkommen til et forfriskende glas kold vin på teressen.

Velkommen til et forfriskende glas kold vin på teressen.

Desuden skulle der gerne være isterninger fra de forrige lejere og vi håber at I vil sørge for at der også vil være dette til de næste. Vi har fået installerer rensningsanlæg på det kolde vand i køkkenet. Lad det løbe lidt – hvis der ikke har været udlejning nogen tid. I behøver således ikke at slæbe tunge flasker med vand hjem når I lejer hos os. Det er muligt at børste tænder i vandet fra badeværelset, men I bør ikke drikke vander fra badeværelset, da Spanien har en anden bakterieflora i vandet, end vi er vant til. Også i baren vil der være lidt at starte på og igen forventer vi, at man selv fylder op, inden man forlader stedet. Ikke nødvendigvis med den samme spiritus man har drukket, men så med noget andet man har fået til overs og alligevel ikke vil slæbe den lange vej hjem. Priserne er i Spanien yderst rimelige. Bl.a. på denne måde håber vi at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære.

Priserne i det område er meget rimelige. F.eks. kan man hos det lokale supermarked købe en flaske rosevin for mellem 15-20 kr., der er helt udmærket. En flaske CAVA kan fås for 20-30 kr. (Dejlig spansk Champagne).

I bedes også sørge for at der er meget køkkenrulle, toiletpapir og diverse rengøringsmidler når I til sin tid forlader lejligheden, idet vi har valgt at dette skal være der fra gang til gang, så nye gæster ikke skal i byen med det sammen for at købe dette. Det vil være billigere for alle på denne måde, frem for at alle ved ankomsten skal ud og købe samtlige rengøringsmidler.

Det er en selvfølge at I passer på lejligheden som var det jeres egen, herunder husker at slukke klimaanlægget når I går ud, ligesom skodderne skal være for så meget som muligt, så solen ikke bleger møbler og tæpper.

Og det er en selvfølge at I efterlader den i samme stand som I selv ønsker at finde den. Skulle lejligheden, mod forventning, ikke være i orden når I ankommer, skal I straks ringe til os i Danmark (+45 2442 6566), så vi kan få rettet op på evt. misforståelser. Kun på denne måde har vi mulighed for at følge op på manglende rengøring og vedligeholdelse fra tidligere lejere eller overfor vores meget dygtige og flittige rengøringshjælp.

Nyd de fantastiske solnedgange fra terressen med et køligt glas vin på en lun aften.

Nyd de fantastiske solnedgange fra terressen med et køligt glas vin på en lun aften.

Håber I vil nyde jeres ferie. Vi ser meget gerne at I skriver i såvel gæstebog som tur bogen, der ligger i lejligheden. Der ligger også en ”Logbog” som vi beder jer skrive i, hvis I oplever, at der er noget der skal repareres e.l..


Rigtig god ferie og på forhåbentlig gensyn.
Sven og Anne-Lise Heidelberg